Fler skor med Gore-Tex Surround

Fler skor med Gore-Tex Surround

Allt fler skomärken använder Gores teknologi Gore-Tex Surround för att få till skor som andas mer. Till nästa sommar finns det skor från blanad andra Adidas och Haglöfs.

Publicerad

Listan på skomärken som redan använder Gore-Tex Surround är lång. Hela 52 varumärken lång. Och på Outdoor Messe i mitten av juli presenteras ytterligare sju nya varumärken – Adidas, Camel Active, Caterpillar, Haglöfs, Merrell, The North Face och Under Amour – som alla kommer att släppa skor med Gore-Tex Surround våren 2017.

Om du inte redan har koll på vad Gore-Tex Surround är så är det en sulkonstruktion med öppningar i sulan som gör det möjligt att skon andas även genom sulan. Ett nät skyddar membranet från punktering av kvistar och stenar. Membranet omsluter hela skon så att den blir lika vattentät som en skaljacka.

Gore meddelar vidare att Lowa kommer att sätta Gore-Tex Surround i några av sina vandringsskor och att danska Ecco kommer att ta det till sina Biomskor inom bland annat golf.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

XXL öppnar i Malmö

4 kommentarer

Bengt: Äntligen, inte en dag för tidigt. Stadium känns mer som en klädbutik i jämföresle. Vi har handlat elcykel och vanlig cykel från deras eget märke med superkvalitet och övriga varor finns det från...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842