Helly Hansen prisat igen

Helly Hansen prisat igen

Vi har redan berättat att Helly Hansens skidjacka Elevation Shell Jacket vann en Ispo Award tidigare i år. Nu har den fått ytterligare en utmärkelse och det den åtråvärda Red Dot Award.

Publicerad

I år var det 5 214 bidrag i Red Dot Award som synades av juryn och Helly Hansen var en av vinnarna i kategorin sport. Elevation Shell Jacket prisas för både sitt ventilationssystem H2Flow där kuddar av Primaloft laminerats på ryggen för att ge både ventilation och värme samt för signalfärgerna som gör bäraren synlig även i dålig sikt.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206