En revolution i det tysta

En revolution i det tysta

Marker, Völkl och Dalbello slog på trumman för många produkter men frågan är om det inte är en hyrbindning som är den största revolutionen hos dem.

Publicerad

Marker Gripwalk är en teknik som gör att den bindningen automatiskt fungerar till pjäxor med både den klassiska platta sulan och de allt mer populära rundare sulorna med gummi. Det finns redan bindningar på marknaden som med en skruv går att justera så att de passar för båda typerna av pjäxor men Marker har alltså fixat så att bindningen passar utan att skruva. För en uthyrning eller vid ett skidtest ute i backen är det oerhört smidigt.

Lösningen är genialt enkel. Genom att flytta fram punkten där pjäxan vilar mot bindningen och dessutom göra den plattan avfasad så kommer överkanten av "läppen" på pjäxan att vara på samma höjd oavsett typ av sula. Normalt sett är den överkanten högre upp på en rundad gummisula.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Sportmanship AB
  • Telefon: 031-93 94 00
  • Verksamhetsinfo: Sportmanship AB startades 1985. Företaget säljer, marknadsför och distribuerar följande varumärken: On, Powderhorn, Dolomite, Völkl, Marker och Dalbello. Utöver distrubitionsvarumärkena driver Sportmanship AB även det egna varumärket Berkeley.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842