Oakley lanserar hjälmar

Oakley lanserar hjälmar

På Ispo kommer Oakley presentera en helt ny produktkategori – hjälmar för skid- och snowboardåkning. Två modeller finns med första året.

Publicerad

Oakley har en tydlig ambition att vara mer än glasögon. Kläder har varit den stora satsningen de senaste åren men de har också lanserat klockor och skor. Nu kommer nästa segment – hjälmar för skid- och snowboardåkning.

Två modeller kommer första året – Mod 3 och Mod 5 – och förutom en perfekt passform ihop med Oakleys goggles så är det komfort, passform och design som ska sälja hjälmarna. Vi återkommer med mer info när vi har kännt på dem på Ispo.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842