Ligma säljer Oakley Golf till golfbutikerna

Ligma säljer Oakley Golf till golfbutikerna

Ligma Group tar hand om försäljningen av Oakley mot golfhandeln. Avtalet gäller Oakleys alla produkter; solglasögon, skor, kläder och bagar och gäller från den kommande säsongen.

Publicerad

Oakley satsar allt mer på golf och det är inte bara genom att förse deras speciella golfglasögon med de nya, revolutionerande Prizmlinserna. De satsar även stort på kläderna med flera spelare på PGA-touren som ambassadörer, däribland Bubba Watson. Ligma säger att Oakley passar perfekt in i deras sortiment av tillbehör från bland andra Sun Mountain, SeeMore, Iomic och PitchFix. Med kläderna blir de nu en mer komplett golfleverantör.

Sedan tidigare har Oakley lagt ut försäljningen till MC-handeln på DBC Sweden.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Oakley
  • Telefon:
  • Verksamhetsinfo: Oakley grundades 1975 av pionjären Jim Jannard som startade verksamheten genom att tillverka handtag för motocross och BMX. År 1980 lanserade man sin första goggle, O-Frame som snart skulle revolutionera motocrossindustrin och senare även skidindustrin. Idag producerar Oakley allt från kläder och hjälmar till solglasögon och goggles och har med banbrytande teknik och innovation fortsatt stärka sin position på marknaden.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842