Seger för tre alpinåkare

Seger för tre alpinåkare

Seger har knutit till sig både Frida Hansdotter och Sara Hector som ambassadörer för sina strumpor och mössor. De gör Jens Byggmark sällskap för att utveckla nya produkter.

Publicerad

Skidåkaren Jens Byggmark har varit en av Segers ambassadörer i åtta år och nu får han sällskap av två av Sveriges duktigaste alpina damer: Frida Hansdotter och Sara Hector. Frida är rankad som tvåa i världen i slalom medan Sara är på väg att slå igenom och många tror att hon är vår nästa stora skidstjärna.

– Vi har länge velat ha ett samarbete med våra nya duktiga kvinnliga alpinstjärnor. Vi är väldigt glada över att alla bitar med timing och upplägg nu föll på plats, säger Per Segerqvist, VD på Seger.

Förutom att vara ansiktet utåt och bära produkterna, kommer de tre skidåkarna också delta i produktutvecklingen för att förbättra strumpor och mössor inom såväl alpinsegmentet som för träning generellt.

Susanne Segerqvist, produktutvecklare och designer på Seger förklarar:

– För att utveckla ännu bättre, mer funktionella och prestationshöjande produkter, krävs det ett samarbete med de som tävlar i yppersta eliten. Det är då våra produkter verkligen testas med alla åtskilliga timmar av träning och tävling i backarna, löpspåren och på gym.

Jens Byggmark, en partner till Seger sedan 8 år, ser fram emot ännu en säsong tillsammans med Seger:

– Vi har jobbat ihop i många år nu men lär oss fortfarande mycket av varandra. Ett dynamiskt samarbete som jag gärna fortsätter med. Seger kan det här med stickat, det är en sak som är säker!

Övriga medlemmar i Sveriges alpina landslag bär också sina Segermössor och strumpor då de representerar Sverige. Det är ett samarbete som pågått i snart 15 år, sedan början av millenniet.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Seger Europe AB
  • Telefon: 0321-260 00
  • Verksamhetsinfo: Seger har sedan 1947 visat prov på ambitionen att vara förnyande. Att alltid ligga i framkant och vara innovativa har närmast blivit en familjetradition. Då all design och produktutveckling sker hemma i vår fabrik i Gällstad, Sverige, så lämnas inget åt slumpen. Passionen för de små detaljerna visar sig i allt vi gör – i vår höga kvalitet, vår strävan efter funktion och vår mångfaldiga design. Med huvudet ovan molnen och fötterna i Gällstad ska vi fortsätta att förse våra kunder med innovativa produkter varje ny säsong. Vi bedriver vår tillverkning med certifiread vindkraft och utan fossila bränslen. Auclair från Kanada har utvecklat handskar i över 60 år, passform och kvalitet är ett signum för Auclair. Termo stickar underställ i Sverige designade för proffs och entusiaster som utsätts för situationer där kraven på kvalitet, funktion och komfort är höga. Det har vi gjort i över 40 år
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206