Lyckat event för Salomon

Lyckat event för Salomon

Salomon City Trail arrangerades i Stockholm för tredje året. Runt 500 löpare deltog i loppet och tävlingsbyn som sponsorerna byggt i Kungsträdgården lockade nästan 10 000 besökare.

Publicerad

Salomon City Trail har blivit ett populärt motionslopp mitt i den kungliga huvudstaden. Bansträckningen i år gick från Kungsträdgården, förbi Slottet och över Riddarholme till Södermalm. De fanns två sträckor som deltagarna kunde välja mellan, en 7 kilometers slinga eller en på hela 14 km.

I Kungsträdgården hade loppets partners byggt en tävlingsby. Där presenterade företagen de senaste produkterna inom löpning. På plats fanns Amer Sports med sina varumärken, Salomon och Suunto. Sportkedjan Sportamore hade byggt upp en popup-butik som på söndagen var välbesökt och även Rajala Pro Shop visade sina kameraprodukter för besökarna i Kungsträdgården.

Arrangörerna för Salomon City Trail planerar redan nu för nästa års arrangemang. Datumet för tävlingen är satt till den 24:e april.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842