Lyckat event för Salomon

Salomon City Trail arrangerades i Stockholm för tredje året. Runt 500 löpare deltog i loppet och tävlingsbyn som sponsorerna byggt i Kungsträdgården lockade nästan 10 000 besökare.

Salomon City Trail har blivit ett populärt motionslopp mitt i den kungliga huvudstaden. Bansträckningen i år gick från Kungsträdgården, förbi Slottet och över Riddarholme till Södermalm. De fanns två sträckor som deltagarna kunde välja mellan, en 7 kilometers slinga eller en på hela 14 km.

I Kungsträdgården hade loppets partners byggt en tävlingsby. Där presenterade företagen de senaste produkterna inom löpning. På plats fanns Amer Sports med sina varumärken, Salomon och Suunto. Sportkedjan Sportamore hade byggt upp en popup-butik som på söndagen var välbesökt och även Rajala Pro Shop visade sina kameraprodukter för besökarna i Kungsträdgården.

Arrangörerna för Salomon City Trail planerar redan nu för nästa års arrangemang. Datumet för tävlingen är satt till den 24:e april.

Relaterat företag i Sportregistret

  • SALOMON

    Salomon är grundat 1947 i de franska Alperna med ambitionen att skapa innovativ utrustning som gör det möjligt för människor att ha roligt, utvecklas och utmana sig själva i naturen, ...