Applåder till K2

Applåder till K2

Publicerad

K2 har länge varit starka på damskidor men till nästa säsong tar de i ännu mer. Hela 17 modeller finns nu för tjejerna.

Det enda som är gemensamt för pistskidan Luv Machine och off pistskidan Talkback är att de båda är gjorda för tjejer och att de är gjorda för att skidåkningen ska bli så kul som möjligt.

– Vi har aldrig haft ett bättre eller bredare skidprogram för tjejer, säger Marcus Pupp på K2 i Sverige. Det känns oerhört kul att kunna erbjuda så mycket och för verkligen all typ av åkning.

Visst finns det riktigt lättåkta skidor i K2:s damprogram men det som riktigt imponerar, och skiljer dem från de flesta andra märken, är att här också finns riktigt avancerade skidor för tjejer som åker med kraft. Luv Boat 108 och FulLuvIt 98Ti är mässans vackraste skidor både till form och grafik. Med breda midjor, träkärnor med håligheter samt rocker i nose och tail ihop med ett kort spann under bindningarna är det skidor som trivs bäst vid sidan av pisten men samtidigt är bättre än de flesta pistskidor i pisten efter lunch när det är lite uppkört. Ännu mer friåkning blir det i Talkbackserien som är förberedda för stighudar och har  lätta konstruktioner.

Applåder för mångfalden och applåder för att skidorna inte ser ut som tjejskidor.

 

K2 Luv Boat och FulLoveIt.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842