Löparfest på Liseberg

Löparfest på Liseberg

Publicerad

I januari arrangeras motionsloppet Winterrun på Lisebergs nöjespark. Bakom arrangemanget står Liseberg tillsammans med Icebug och Craft.

Motionsloppet har tidigare arrangerats i två år i Slottskogen i Göteborg. Men i nästa år flyttar arrangemanget mitt in i stan. Liseberg kommer att hålla öppet under en dag i januari med full paradbelysning och eldstäder runt löparbanan för att inspirera deltagarna. För både Icebug och Craft är ett vinterlopp ett naturligt marknadsföringstillfälle då både företagen har utrustning för aktiviteten. Under Winterrun kan löparna tävla både individuellt eller i lag.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842