Nya avtal för Umbro, Puma och Salming

Nya avtal för Umbro, Puma och Salming

Publicerad

Umbro är tillbaka i Premier Legaue, Puma sluter miljardavtal och Salming samarbetar med topprankad squashspelare.

Salming Squash har skrivit ett samarbetsavtal med egyptiske squashspelaren Amr Shabana som den här säsongen gör sitt 20:e år på PSA-touren. Han är för närvarande rankad som nummer nio i världen. För fem år sedan var han med i det egyptiska landslag som vann VM-guld i Odense, Danmark.

Klassiska fotbollsmärket Umbro är åter sponsor till ett lag i Premier League. Med start i juni inleds ett fem år långt avtal mellan Everton och Umbro. Avtalet innebär att Umbro kommer att förse Evertons herr- dam- och akademilag med matchställ och träningsutrustning samt sportkonfektion för herrlaget och fans.

Uppställningen Everton-Umbro är inget nytt fenomen. Parterna har samarbetat under ett flertal säsonger spridda över de senaste decennierna. Evertons nuvarande tröjsponsor är dock Nike.

Även ett annat Nikelag byter tröjsponsor till nästa säsong. I januari blev det klart att Arsenal kommer att använda Pumaprodukter under de kommande fem säsongerna. Avtalet är det största någonsin i både Pumas och Arsenals historia och är enligt brittiska medier värt över 1,7 miljarder kronor

Förutom att förse Arsenal med matchställ och träningsutrustning kommer Puma att licenstillverka en mängd andra Arsenalprodukter.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Scantrade Scandinavia AB
  • Telefon: 031-335 01 50
  • Verksamhetsinfo: Scantrade Scandinavia AB säljer och marknadsför alpina pjäxor, skidor, glasögon och hjälmar, inlines, kängor och trailrunning löparskor samt utrustning för fotboll, handboll, innebandy och övrig lagidrott.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842