En idé som bar

En idé som bar

Publicerad

Näst efter snö är after ski det som är mest förknippat med skidåkning. Därför är det helt logiskt att det nu finns två K2 Skiers Bar i fjällen.

Klädhängare av skidor.

Det gäller att synas där kunderna finns. Ungefär så resonerade Marcus Pupp och Andreas Håkansta när de bestämde sig för att starta K2 Skiers Bar i Sverige. Det finns liknande K2 Skiers Bar i bland annat Seattle, Garmisch och La Grave men BA Sportprodukter har gjort det till ett svenska projekt.

– Vi har gjort en egen logga och satsar på betydligt mera K2-känsla i inredningen, säger Marcus Pupp. Hela projektet är möjligt mycket tack vare vårt fina samarbete med Budweiser.

Den första K2 Skiers Bar öppnade i Ramundberget förra säsongen och nu har bar nummer två öppnat i Restaurang Kastrullen som ligger i Björnen, Åre. Det är inte bara namnet på baren som sprider K2s varumärke utan ännu viktigare är inredningen med K2 produkter. Allt ifrån skidor som är rockhängare till ölglas och barstolar med K2-loggan. Plus självklart gamla och nya skidbilder på väggarna.

All inredning går i K2-stil. Från ölglas till tavelramar runt skidbilder.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206