Mer skräddarsytt hos Footjoy

Mer skräddarsytt hos Footjoy

Publicerad

Footjoy har under flera år erbjudit golfare att designa sina egna golfskor. Idag utökar de sortimentet på MyJoys med den spiklösa modellen Contour Casual.

I Contour Casual kan kunden välja färg på fem olika delar av skon för att få skorna att matcha bagen eller kanske visa vilket fotbollslag hen håller på. Totalt finns det 1 771 470 olika kombinationer så möjligheten att kunna spela i ett par helt unika skor är ganska stor. Och ännu större blir den genom att lägga till en brodyr med namn eller symbol.

Ännu viktigare är att skorna kan fås i flera olika vidder och att det också går att beställa olika storlek på höger och vänster sko för de som har den anatomin. Det är lite som att den gamla skomakaren som gjorde personligt utformade skor är tillbaka fast i lite större skala.

Anpassa skorna efter när på dagen rundan spelas.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Acushnet
  • Telefon: 040-671 75 50
  • Verksamhetsinfo: Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med märkena Titleist, Footjoy, Vokey Wedges, Scotty Cameron och Pinnacle. Företaget säljer bollar, klubbor, skor, handskar, kläder, bagar etc till golfbutiker och golfshopar runt om i Norden.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842