En grön kavaj för fötterna

En grön kavaj för fötterna

Publicerad

Grönt är golfens färg och framförallt är det färgen för årets första major – Masters Tournament på Augusta. Lagom till årets tävling går det att designa sina egna gröna skor från Footjoy.

Footjoy har under några år gett golfare världen över möjligheten att själva designa sina golfskor. Lagom till årets första major kommer de med en mörkgrön färg som  självklart har en koppling till Masters. 

Det blir en väldigt begränsad tillgång på de gröna skinnen och beställningar kan göras på myjoys.se från den 8 april. Tre veckor senare landar skorna i den butik som kunden beställt skorna till. En som garanterat kommer att ha fått sina skor i tid till själva Masters är regerande mästaren Bubba Watson som ska spela årets tävling i ett par grön/vita skor.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Acushnet
  • Telefon: 040-671 75 50
  • Verksamhetsinfo: Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med märkena Titleist, Footjoy, Vokey Wedges, Scotty Cameron och Pinnacle. Företaget säljer bollar, klubbor, skor, handskar, kläder, bagar etc till golfbutiker och golfshopar runt om i Norden.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842