Så ser Sveriges EM-ställ ut

Så ser Sveriges EM-ställ ut

Publicerad

Samtidigt med den nya tronarvingen presenteras Sveriges nya hemmaställ för fotbollslandslaget. Kritstrecksrandigt i gult och blått.

Umbro har kombinerat tradition och teknik i den senaste landslagströjan som ska användas under fotbolls-EM i sommar. Traditionen i att tröjan baseras på gult och en liten koppling till Råsunda som gör sitt sista år som nationalarena för fotbollen. På insidan av kragen finns nämligen en blågul rand enligt samma mönster som finns på Råsundas läktare.

Rent tekniskt består tröjan av tolv delar som likt en skräddarsydd kostym ska bilda ett plagg som är lätt att röra sig i. Oket i nacken är tvådelat precis som på en finare skjorta för bättre passform och ärmarna är infästa med stretchpanler för att skapa ökad rörlighet. I sidorna och under ärmarna finns meshtyg för ökad ventilation.

Första gången tröjan används blir i träningslandskampen mot Kroatien 29 februari. Dagen efter, 1 mars, finns tröjan till försäljning för alla fotbollsfans.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Craft of Scandinavia
  • Telefon: 033-722 32 00
  • Verksamhetsinfo: Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.
On
Off

10 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842