Dags för Sportakademin Running

Dags för Sportakademin Running

Publicerad

I slutet av februari kör årets upplaga av Sportakademin Running igång. Tio leverantörer besöker åtta orter för att göra dig till en bättre säljare av löparskor.

Konceptet med Sportakademin är både beprövat och omtyckt. Istället för att leverantörerna ska komma en och en till alla butiker runt om i Sverige så åker de runt som ett cirkussällskap till åtta olika orter i Sverige. Under en dag kan alla som ska sälja löparskor i en sportbutik få både allmän kunskap om skor, löpning och tillbehör och dessutom gräva ner sig i detaljer på just det de ska sälja i sin butik. Det är effektivt både för butikssäljare och leverantörer och dessutom helt gratis för alla deltagarna.

Årets turné börjar i Malmö 28 februari och drar sedan vidare till Göteborg (1-2/3), Jönköping (3/3), Örebro (8/3), Stockholm (10-11/3), Luleå (15/3), Umeå (16/3) och Gävle (17/3)

På Sportakademin får du självklart lära dig mycket om skor men också om löparkonfektion och tillbehör. Medverkande leverantörer är: Adapt, Adidas, Asics, Craft, New Balance, Nike, Polar, Puma, Reebok och Silva.

Anmälan till Sportakademin Running gör du på svensktsportforum.se.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842