Dags för Sportakademin Running

I slutet av februari kör årets upplaga av Sportakademin Running igång. Tio leverantörer besöker åtta orter för att göra dig till en bättre säljare av löparskor.

Konceptet med Sportakademin är både beprövat och omtyckt. Istället för att leverantörerna ska komma en och en till alla butiker runt om i Sverige så åker de runt som ett cirkussällskap till åtta olika orter i Sverige. Under en dag kan alla som ska sälja löparskor i en sportbutik få både allmän kunskap om skor, löpning och tillbehör och dessutom gräva ner sig i detaljer på just det de ska sälja i sin butik. Det är effektivt både för butikssäljare och leverantörer och dessutom helt gratis för alla deltagarna.

Årets turné börjar i Malmö 28 februari och drar sedan vidare till Göteborg (1-2/3), Jönköping (3/3), Örebro (8/3), Stockholm (10-11/3), Luleå (15/3), Umeå (16/3) och Gävle (17/3)

På Sportakademin får du självklart lära dig mycket om skor men också om löparkonfektion och tillbehör. Medverkande leverantörer är: Adapt, Adidas, Asics, Craft, New Balance, Nike, Polar, Puma, Reebok och Silva.

Anmälan till Sportakademin Running gör du på svensktsportforum.se.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.