Treksta för svenska barn

Treksta för svenska barn

Publicerad

Skomärket Treksta lanseras i svenska butiker nu till våren men då är det bara för vuxna. Till hösten kommer de även med en barnkollektion som är utvecklad i Sverige.

– Barnkollektionen är vårt initiativ och har världspremiär här på Swesport, säger en mycket nöjd Mats Bengtsson. Skorna har samma unika passform som vuxenskorna och vi har lagt extra fokus på att hälen ska sitta fast bra i skorna.

Andra säljargument för Treksta barnskor är flexande sula, stor öppning så att det är lätt att komma i skorna samt den mönstrade Icelock-sulan. Plus att de har Gore-Tex för att vara vattentäta.

On
Off

6 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842