Scotts löparsko vann tung titel

Scotts löparsko vann tung titel

Publicerad

Scott är ett av flera nya löparskomärken och att de på allvar vill utmana drakarna blev klart då de vann tidningens Outsides produkttävling Gear of the year.

Att vinna amerikanska Outsides produkttävling Gear of the year innebär rena rama jackpoten för försäljningen. Räkna därför med att Scotts löparsko Makani II kommer att ta slut snabbt i butiken. Scott kunde inte få ett bättre kvitto på att deras löparskosatsning är på rätt väg. Att som nytt märke slå alla etablerade aktörer på löparskomarknaden i Outsides stora produkttest är inget annat än imponerande. Det juryn föll för var kombinationen av känsla och snabbhet.

Övriga vinnare var bland andra Gary Fisher Cronus som cykel, Osprey Sojourn som väska, TNF Single Track som trail runningsko och Marmot Super Mica som skalplagg.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Granitbiten och Marmot går skilda vägar

11 kommentarer

Göran S: Det kan nämnas att varken Granitbiten eller ROSWI är distributör för de märken vi diskuterar. De är/var i bägge fallen agenter.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842