Scotts löparsko vann tung titel

Scott är ett av flera nya löparskomärken och att de på allvar vill utmana drakarna blev klart då de vann tidningens Outsides produkttävling Gear of the year.

Att vinna amerikanska Outsides produkttävling Gear of the year innebär rena rama jackpoten för försäljningen. Räkna därför med att Scotts löparsko Makani II kommer att ta slut snabbt i butiken. Scott kunde inte få ett bättre kvitto på att deras löparskosatsning är på rätt väg. Att som nytt märke slå alla etablerade aktörer på löparskomarknaden i Outsides stora produkttest är inget annat än imponerande. Det juryn föll för var kombinationen av känsla och snabbhet.

Övriga vinnare var bland andra Gary Fisher Cronus som cykel, Osprey Sojourn som väska, TNF Single Track som trail runningsko och Marmot Super Mica som skalplagg.

Scotts löparsko vann tung titel Scotts löparsko vann tung titel

Relaterat företag i Sportregistret

  • SCOTT Sports AB

    SCOTT Sports AB är en av Sveriges största leverantörer av cykel och sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Uppsala och är dotterbolag till SCOTT Sports SA med huvudkontor i Schweiz. SCOTT Sports AB säljer, marknadsför och distribuerar ett brett sortiment av utrustning inom områdena cykel, vintersport, motorsport och löpning. Man ansvarar även för distribution av ett flertal andra varumärken inom cykel, sport och motorcykeltillbehör (se nedan).