Nordica skålar i Coca-Cola

Nordica skålar i Coca-Cola

Publicerad

Lagom till vinter-OS kommer Nordica att synas med sitt namn på miljontals Coca-Colaflaskor i Norden. Det hela ingår i en kampanj där konsumenter kan vinna Nordicaskidor varje dag under sex veckor.

Förutom att synas på flaskorna kommer Coca-Cola även att ta fram skyltmaterial som sprids till livsmedelsbutikerna.

- Att detta även sammanfaller under vinterns stora sport evenemang; vinter OS i Vancouver där Coca-Cola är en stor sponsor, gör ju att uppmärksamheten blir ännu större, säger Peter Engström på Scandtrade Scandinavia som säljer Nordica i Sverige.Detta är ett gemensamt samarbete mellan bolagen på nordisk basis och det har utvecklats genom några år nu.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

1 kommentar

Torbjörn Nilsson: Hur kommer det sig att ni visar denna bild på tröjan? Det är ingen offentlig bild och EJ som tröjan kommer se ut. Blir oerhört missvisande och oproffsigt från Er

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842