C.Reinhardt A/S

Cykelhandlarens föredragna leverantör.
Att hålla hjulen i gång är både en levnadsregel och ett mål hos C. Reinhardt. Både direkt och bokstavligt talat. Vi vill bli en totalleverantör till cykelbranschen. Därför utvecklar och utökar vi hela tiden vårt sortiment – både vad gäller cyklar och utrustning.

Vi koncentrerar oss på produkter och argenturer som inte är under press från alternativa kanaler. Våra varor finns bara i fackhandeln, just för att stödja branschen. Det faktum stämmer väl överens med vår vision om att vara cykelhandlarens föredragna leverantör. Den visionen kan vi bara uppfylla genom att erbjuda ett heltäckande och attraktivt sortiment, och genom att skapa trafik och nöjda kunder i butikerna. Vi fokuserar på båda delarna, och är stolta över att allt fler cykelhandlare ansluter sig till vårt program.

C. Reinhardt har 100 års erfarenhet av motorcykel-, moped och fyrhjulings import. Passionen för transport på två hjul går tre generationer tillbaka och är drivkraften bakom C. Reinhardts framgång och som gjort företaget till Danmarks ledande leverantör på området. C. Reinhardt har genom sitt rikstäckande återförsäljarenät levererat ATV: er och mopeder till den svenska marknaden sedan 2001.

Företaget som grundades 1923 av Carl Reinhardt drivs idag vidare av tredje generationen – Jesper Reinhardt.
Verksamheten har också utökats med både cyklar, el-cyklar, el-mopeder och tillbehör.


Varumärken

 • E-FLY - En E-FLY elcykel är en kvalitetscykel som är lätt att använda och underhålla. Den är designad och byggd till det nordiska klimatet och för att kunna användas dagligen. E-Fly är sammansatt av kvalitetskomponenter och utrustad med ett brett utbud av funktioner som säkerställer en säker och bekväm körupplevelse.
  CYKLARElassisterade cyklar
 • NORDEN - NORDEN är designat för det nordiska klimatet, och tåler de skiftande årstider och vägtyperna. Materialen och komponenter är utvalda ut ifrån både etiska och praktiska överväganden. I det hela taget spelar nordisk kultur och natur en stor roll i designprocessen.
  CYKLARElassisterade cyklarStandardcyklar
 • RAAM - RAAM har en genomtänkt design, byggd av experter med passion för cyklar och byggd på cykelkomponenter från världens ledande tillverkare. Den garanterar dig en unik mountainbike, den är designad för terrängäventyr och skapad för dig, som vågar utmana dig själv – och naturen.
  CYKLARJuniorcyklarMTB
 • KALI PROTECTIVES - Cykelhjälmar från Kalifornien för alla som vill ha de säkraste och mest hållbara hjälmarna på marknaden. Urban, Road, Trail, MTB. Kvalitet, komfort och design är i toppklass.
  CYKELTILLBEHÖRHjälmar
 • CHAOYANG - Prisvärda däck och cykelslangar från en av världens största däck och slang producenter. Sedan 2020 har de fokuserat på att utveckla ett MTB-sortiment som kan konkurrera på högsta nivå. Där brons medaljören i MTB i OS 2020 körde på ett av deras däck.
  CYKELTILLBEHÖRDäck & slang
 • PANZERGLASS - Prisbelönta och exklusiva produkter för skärmskydd för surfplattor, mobiltelefoner, cykeldator och elcykel-displayer. Och så är det från Danmark!
  CYKELTILLBEHÖRCykeldatorerÖvrigt
 • TRELOCK - Tyskt kvalitetsmärke. Stort utbud av lås, kedjelås, hänglås, viklås och ringlås samt cykelljus.
  CYKELTILLBEHÖRBelysningLås
 • DS COVERS - Holländska cykelöverdrag av högsta kvalitet. DS Covers är tillverkade av robusta och vattentäta material som skyddar mot vind, väder, smuts och damm.
  CYKELTILLBEHÖRÖvrigtRegnskydd
 • QIBBEL - Qibbel Air är en banbrytande barnstol med fokus på säkerhet och funktionalitet. Även känd för sin vackra design och höga komfort.
  CYKELTILLBEHÖRBarnsitsar
 • SELLE SAN MARCO - Legendarisk italiensk sadel. Omfattande urval inom alla kategorier. Race, Sport och City.
  CYKELTILLBEHÖRSadlar

Artiklar