BRGSTN Agency

Vi lever genom våra produkter och testar allt som vi säljer och det har blivit ett och annat lopp genom åren med höjdpunkten Full Ironman i Kalmar 2017. Vi satsar på att vara det lilla företaget med den stora servicen och kan erbjuda ett antal starka accessoarer inom Sportsegmentet.


Varumärken

  • BEE SAFE - Se och bli sedd det är vårt motto! BEE-SAFE´s produkter vill säkerställa att du ser bra, men ännu viktigare att du SYNS bra! Reflexer fungerar i trafiken men LED-ljus syns mycket bättre. Därför är våra produkter utvecklade med erfarenhet och stor omsorg, men även avsevärt testade för att uppnå optimalt resultat. Vi har en bekväm anpassad produkt för dig så att du kan röra dig optimalt och säkert oavsett vilken aktivitet/sport du utövar. Laddas enkelt med medföljande USB sladd.
  • BIO BIO - Bio sandaler producerade i Spanien på en av de största fabrikerna i Europa med en volym på 2,5 milj par. Har Ni ett varumärke som Ni vill utveckla inom sandalsegmentet så ta kontakt med oss så kikar vi på ett upplägg
  • BODYGLIDE - BODYGLIDE föddes under Kaliforniens sol 1996. Sedan vår början har BODYGLIDE fått en lojal följd av idrottare för att hålla huden skyddad och dess prestanda säkrad. Det blev snart klart att den första BODYGLIDE produkten inte bara var för några få utvalda, den var till för alla som vill vara aktiva. Från att surfa till det enkla att leka med våra barn, hjälper och inspirerar oss BODYGLIDE att vara aktiva, gå runt kvarteret, vandra på en stig, klättra uppför en kulle, simma i ett hav, cykla flera mil. Fri från skavsår och friktion för att vara den aktiva person vi vill. Ett stift som är enkelt att applicera utan kladd!
  • LASSO - Grundaren heter Partha och startade LASSO efter att han bröt sin fotled vid basketspel. Det var under intensiv rehabilitering och sjukgymnastik idén växte fram att designa produkter som både hjälper kroppen att röra sig bättre men även ser bra ut. Produkter som förbättrar din hälsa bör vara lätta att förstå, lätta att använda och visuellt eleganta. Målet med våra strumpor är att ge dig större förtroende och trygghet för varje steg, för mer självförtroende betyder att du kan göra fler saker, utmana dig själv, bryta nya gränser och uppleva sann frihet genom rörelse. Det är vad LASSO handlar om.
  • LOCK LACE - LOCK LACES startade 1997, när Eric Jackson en friidrottare blev frustrerad över att hans skosnören lossnade under tävlingar och bestämde sig för att komma med en lösning. Eric gick hem efter en träning och skapade första paret LOCK LACES av två snören och ett snör lås. När hans vänner bad honom tillverka till dem insåg han att hans lösning hade potential. Året därpå ansökte Eric om och fick patent, startade butik och började sälja LOCK LACES. I början drev han sitt företag, Street Smart LLC, från sin mors källare i Baltimore. 2011 samarbetade Eric med Frank Sutton och Positive Distribution LLC och tillsammans växte LOCK LACE till ett internationellt varumärke. När ordet spreds om den enkla elastiska snörnings tekniken insåg vi snabbt att vår produkt kunde hjälpa människor på fler sätt än vi någonsin kunde föreställa oss. Därför har vi gjort det till vårt uppdrag att fortsätta förbättra livskvaliteten för våra kunder genom att erbjuda högsta kvalitet av snörningslösning på marknaden.
  • SPIBELT - Den stora idén började 2006 när vår grundare, Kim Overton skulle ut och springa och mötte ett problem som löpare känner till, var man ska lägga nycklarna. Hon försökte i sin BH-topp men det var inte bekvämt. Frustrerad men motiverad köpte Kim materialet till den första prototypen och började skapa ett svar som skulle lösa problemet. Snart hade Kim satt ihop det första bältet och visste snabbt att hon hade något på gång. Några månader senare valde hon namnet SPIBELT, small personal item (litet personligt bälte) och lämnade sedan in det första patentet och varumärket SPIBELT lanserades officiellt vid Austin Marathon i februari 2007. SPIBELT´s produkter finns i över tusen butiker i hela USA och i över 40 länder. Trots SPIBELT´s internationella framgång förblir huvudkontoret i Austin Texas, där de fortfarande görs för hand.
  • BALEGA - Allt började med baksidan på en servett... Paret, Bert och Tanya Pictor, bestämde sig för att inte bara skapa världens bästa prestanda/running strumpa utan även ge tillbaka till samhället med varje par som säljs. Deras historia, lika rik och levande som det land där paret och strumporna föddes och gjordes, bygger på idén att ge tillbaka. Balega® strumpor är inte som någon annan - de är lika unika och annorlunda i sin design som de är i sin själ. Förutom tyget och tråden från vilken de är gjorda, så bär Balega® strumpor hjärta, gemenskap och tro att oavsett var vi kommer ifrån eller vilka vi är, är vi alla ett. Balega-strumporna® är byggda till perfektion och är skickligt utformade för att ge den passform, känsla och komfort som löpare behöver - från deras första mil till sin sista.

Artiklar