Vi vill vara med i Sportregistret 2018

Sportregistret är ett lättanvänt verktyg för butikerna att hitta leverantörer och varumärken och hitta rätt kontaktuppgifter till dem. Vi vet att katalogerna används flitigt i butikerna och dessutom görs det runt 15 000 sökningar i Sportregistret på webben varje månad. Sportregistret är ett leverantörsregister där varje leverantör har en egen sida där de kan presentera…

Sportregistret är ett lättanvänt verktyg för butikerna att hitta leverantörer och varumärken och hitta rätt kontaktuppgifter till dem. Vi vet att katalogerna används flitigt i butikerna och dessutom görs det runt 15 000 sökningar i Sportregistret på webben varje månad.

Sportregistret är ett leverantörsregister där varje leverantör har en egen sida där de kan presentera sina varumärken, säljare och nyckelpersoner. Alla varumärken samlas dessutom i ett varumärkesregister där butikerna enkelt kan hitta leverantören av det varumärke de söker.

Smartast av allt är produktgruppsregistret där varje varumärke är taggat i de kategorier där de har produkter. Inom Alpint finns till exempel kategorierna Bindningar, Goggles, Handskar, Konfektion, Skidor, Pjäxor, Hjälmar. I Ishockey finns Handskar, Hjälmar, Klubbor, Matchställ, Skridskor, Slipar, Tejp – ja du fattar nog hur det fungrar. Totalt har vi just nu 42 huvudgrupper och 921 produktgrupper totalt och vi lägger gärna till nya grupper så att nya segment och produkter går att hitta.

Pris för ett års medverkan är 6 500 kronor och då ingår följande:

  • Egen sida i den tryckta katalogen som skickas ut med Sportfacks januarinummer. Upplaga cirka 3 000 ex.
  • Del i Varumärkesregistret och Produktgruppsregistret i den tryckta katalogen.
  • Presentation på webben. Där har ni också möjlighet att under året uppdatera er sida med nya varumärken eller nya säljare. Eller plocka bort sådant som inte är aktuellt.
  • Självklart är ert företag och alla era varumärken sökbara i Sportregistret på nätet.
  • Redaktionell koppling: När vi skriver en nyhet på webben om något av era varumärken så avslutas nyheten med en länk till er sida i Sportregistret. Det fungerar även tvärtom så att det på er sida i Sportregistret finns länkar till alla tidigare nyheter om era varumärken. Denna koppling gör vi bara till medverkande företag i Sportregistret.

 

För att vara med i kommande årgång av Sportregsitret fyller du bara i namn och e-post i fälten nedan, fyll gärna på med telefon och företagsnamn i rutan Meddelande, så kontaktar vår annonssäljare Madeleine Philip dig så snart hon kan.

Produktionen av Sportregistret påbörjas i mitten av oktober och avslutas i början av december. Så anmäl dig redan nu så att vi hinner göra er sida på bästa sätt.

Vi vill vara med i Sportregistret 2018
Exempel på företagssidor i Sportregistret.
Vi vill vara med i Sportregistret 2018
Sidor från Varumärkes- och Produktgruppsregistret.
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="23844" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]