Sportfacks logoquiz

Spelet Logo Quiz hamnade i somras direkt på topplistorna över mest nedladdede appar till smarta telefoner och läsplattor. Vi gjorde vår egen variant med enbart loggor från sportvärlden. Tävla om vem som kan flest på företaget.

Vi har plockat fram 64 loggor från sportvärlden och din uppgift är att säga vilka det är. För att göra det lite svårare har vi plockat bort ren text eller beskurit själva logon, men eftersom vi i grunden inte är elaka så finns det en liten hjälp. Alla loggorna är nämligen placerade i bokstavsordning så har du problem med en logga kan du få hjälp med vilken bokstav den börjar på.

Nu är det bara att utmana dina arbetskollegor. Ni får fem minuter på er att skriva ner så många som möjligt. Flest rätt vinner. Som jämförelse så hade Martin 62 rätt, Magnus 44 och Christer 25. Fredrik fick inte vara med eftersom han gjorde själva sidan. Thomas satt i telefon.

Lycka till!

Facit hittar du här!

Sportfacks logoquiz
Sportfacks logoquiz
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="23853" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]