Annonsera i Sportfack

Ladda ner mediafakta Mediainformation Sportfack Sportfack är sportbranschens mötesplats. I Sportfack möts alla som jobbar hos leverantörer, kedjor och fristående butiker. Här får de  branschnyheter och information om trender, nya produkter, statistik, material och inte minst personerna bakom nyheterna och varumärkena. Sportfack har den redaktionella idén att hela tiden lyfta fram det goda exemplet. Vi vill visa upp de som…

Ladda ner mediafakta

Mediainformation Sportfack

Sportfack är sportbranschens mötesplats. I Sportfack möts alla som jobbar hos leverantörer, kedjor och fristående butiker. Här får de  branschnyheter och information om trender, nya produkter, statistik, material och inte minst personerna bakom nyheterna och varumärkena.

Sportfack har den redaktionella idén att hela tiden lyfta fram det goda exemplet. Vi vill visa upp de som gör ett riktigt bra jobb och få resten av branschen att följa efter. Denna inriktning gör att tidningen präglas av en positiv anda och därför läses mer än de flesta andra branschtidningar.

Sportfack ska skapa produkter och tjänster som är till nytta i branschens dagliga verksamhet av inköp, försäljning och marknadsföring. Produkter och tjänster som inspirerar till nya insatser, som lyfter fram intressanta metoder för effektivare verksamhet i butik och hos leverantör, som gläntar på trender som kan påverka branschens framtid.

Tidningen Sportfack utkommer med 11 nr per år med nyheter, produkter, trender, intervjuer och fakta om sportbranschen.

Business-publikationer kommer ut 5 gånger per år och lyfter fram viktiga segment i sportbranschen som cykel, golf, skidor, barn etc. Publikationer som ska ha ett sparvärde för butikens säljare och inköpare. Distribution tillsammans med Sportfack.

Branschguiden Sportregistret  utkommer årligen med presentation av branschens aktiva leverantörer. Sportregistret är ett effektivt och lättanvänt verktyg som används otroligt mycket i landets sportbutiker. I Sportregistret hittar alla information om landets aktiva sportleverantörer, de kan söka efter vem som har ett visst varumärke, vilka företag som jobbar inom ett visst segment och få reda på vem som är kontaktperson.

Med rätt information på rätt plats sparar det tid för branschens aktörer. Mer än 15 000 sidvisningarvarje månad talar sitt tydliga språk. Nu utökar vi kopplingen till det redaktionella innehållet. Sportregistret blir en integrerad del i det redaktionella flödet på www.sportfack.se Det förstärker ytterligare värdet av att vara med i Sportregistret.

Hemsidan www.sportfack.se är ett forum för den svenska sportbranschen med löpande nyhetsrapportering om och för branschen. Dagligen uppdateras nyheter, artiklar och platsannonser. Sportregistret med sökfunktion för leverantörer, varumärken och produktgrupper annons och prenumerationsinformation. Sidan är kontrollerad av KIA som uppdaterar besökssiffror varje vecka. Idag har vi i snitt 8 700 unika besökare i veckan. För senaste uppgifter om besökare se www.kiaindex.se/

Sportfacks nyhetsbrev skickas ut varje fredag. Nyhetsbrevet innehåller veckans nyheter, aktuella platsannonser och tips om intressanta artiklar. Idag har nyhetsbrevet ca 3 500 mottagare och öppningsfrekvensen är hela 47%.
Intresserad av att få Sportfacks nyhetsbrev varje vecka? Anmäl dig på www.sportfack.se

Mer information om utgivning, teman, våra läsare mm i Sportfack Mediainformation.

 

 

Annonsförfrågningar:

Madeleine Philip
Mobil:. +46 (0)70-696 03 02
Skicka e-post

Annonsmaterial print
vxl: 08-692 01 00 Annonshantering
Skicka e-post 

Annonsmaterial webb
vxl: 08-692 01 00 Annonshantering webb
Skicka e-post

 

Övrig information:
Vi arbetar helt digitalt och tar bara emot komplett och färdigt annonsmaterial enligt Sveriges Tidskrifters rekommendation.

Ladda ner ICC-profil och färginställning.
Välj ICC-profil för obestruket papper.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="23873" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]