Darn Tough – Merinoullstrumpor från Vermont

Darn Tough har sedan starten varit ett familjeägt företag. I över 40 år har fabriken i Vermont, USA, varit den enda plats som företaget stickar sina tekniska merinoullstrumpor - och så kommer det förbli.

Med större efterfrågan på produkter som håller längre och med hög kvalité står strumporna från Darn Tough stadigt på outdoor- och friluftsmarknaden. Varje strumpa som stickas kvalitetssäkras och har Darn Tough’s ”Guaranteed For Life”-garanti. (läs mer om Darn Toughs Guaranteed For Life här).

Darn Tough väljer merinoull eftersom den har många naturliga fördelar och är otroligt mångsidig. Merinoullen är mjuk och skön och har fantastiska egenskaper som; slitstark, elastisk, temperaturreglerande, luktbeständig och silkeslen mot din hud. Den kommer från höghöjdsområden i Nya Zeeland och Australien där merinofåren lever i det fria. 

Darn Tough´s starka egenskaper:

Passform: Kompromisslös komfort, hållbarhet och passform vilket motverkar skav och blåsor. Strumpan är förstärkt i häl och tå och har ett elastiskt stöd runt foten. Och tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på.  
Fukttransporterande: När du rör på dig och blir varm, släpper merinoullen ut värmen innan svett samlas på huden, vilket håller dig torr. Är det fuktigt i luften håller merino fukten på utsidan, så du slipper frysa.
Termoreglerande: Den naturliga krusningen i ullfiber ger fickor av isolering, vilket håller och avger värme, beroende på vad kroppen gör. Merinoullen håller dig varm i kylan och sval under heta sommardagar.
Luktbeständig: Ullens unika förmåga att hålla borta lukt tack vare de naturliga egenskaperna som minskar uppbyggnaden av svett och bakterier. Detta gör att du kan använda strumporna längre innan du behöver byta eller tvätta.
Guaranteed For Life: Alla strumpor kvalitetssäkras.

Darn Tough tillverkar strumpor i flera olika segment. Oavsett om du ska ut och vandra, till gymmet, åka skidor, löpträna eller bara gå till jobbet – har Darn Tough rätt strumpa för dig.

Här kan du se mer om Darn Tough’s merinoull

Darn Tough distribueras av Roswi AB.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.