SCARPAS Spin Planet – skon som värnar om miljön

Trail Running har aldrig varit bekvämare. Inte heller mer miljövänligt. SCARPA introducerar nya Spin Planet.

Tillverkad av återvunna material, från den slitstarka yttersulan till skons bekväma insida. SCARPAS nya Spin Planet introducerar ett nytt miljövänligt koncept i Trail Running-kategorin.

Med sin tekniska mellansuledesign är SCARPA Spin Planet idealisk för långdistanslöpning, då de ger extra dämpning och komfort. Övre delen av skon är 100 procent tillverkad av återvunnet material, EVA-mellansulan är 45 procent återvunnen sulan i 30 procent återvunnet material.
– Vi kombinerar innovativ teknologi med en miljövänlig approach. Detta är bara början på en spännande resa för att bli en mer hållbar organisation, säger Marco de Gasperi, produktchef på SCARPA.

LÄS MER

Genom den här lanseringen blir det tydligt att SCARPA är pionjärer inom hållbara, miljövänliga, löparskor. Sedan länge har företaget fokuserat på innovation och kvalité. Nu tar man detta vidare genom att använda sig av återvunna material med miljön i åtanke. SCARPA har hämtat inspiration från den svenska organisationen Plogga – Spin Planet långdistans ploggning.

SCARPA Spin Planet kommer i flera olika färgkombinationer för herr och dam.

De framträdande och tekniska egenskaperna hos den nya löparskon inkluderar:

• Unik design med återvunna material
• Hållbar slitstark gummisula
• Optimalt grepp med Presa® TRN-06
• Innersula som andas, tillverkad av återvunnen ull
• Stötdämpande och responsiv sula för maximal prestation och frånskjut
• Vikt: 290 gram (strl 42), 275 gram (strl 38)
• Drop: 4 mm

SCARPA distribueras av Roswi AB.

LÄS MER

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29701" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]