Veckans produkt: Merrell Moab FST 3 Thermo WP

Nu finns Merrells Moab FST 3 Thermo WP – en uppdaterad version av Merrells storsäljare Moab FST Thermo.

Merrells Moab FST 3 Thermo WP är en vinterkänga som både är vattentät och varmfodrad (200g). Slitstark ovandel som består av mesh, nubuck och nylon. Kängan har Air-Cushion under hälen som både dämpar och minskar trötthet i foten samt ger en bra stabilitet. Detta ger dig komfort och stöd hela dagen lång. Skon har ett halvhögt skaft som ger extra skydd och stöd. Unikt är yttersulan från Vibram med Arctic Grip som ger extra bra grepp på våta isfläckar. 

Fördelen med Arctic Grip sulan är användningsområdet och dess mångsidighet. Den räfflade sulan som ger bra grepp på våt is kan du även gå in i butiker och köpcentrum med utan att det låter som det kan göra med dobbar. 

Vi svenskar spenderar mindre tid utomhus under den andra delen av året och en bidragande faktor är vädret. Skorna är oftast klumpigare och jobbigare att ta på sig än under första delen av året. Vintern och kalla väderförhållanden skall inte vara ett hinder att ta sig ut i naturen på promenader och röra på sig. Med Moab FST 3 Thermo, blir vintern istället en förutsättning för att kunna njuta av naturen.

Det är dags att sätta vintern i rörelse.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Wolverine

    Merrell Sverige är ett dotterbolag till Wolverine Europe B.V i Holland. Vi marknadsför och säljer samtliga Merrells produkter i Sverige. Merrell finns till för att dela med sig av den ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21285" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]