Veckans produkt: Merrells Trail Glove 5

Den här träningsskon har skapats genom att studera foten i rörelse och är designad för att förbättra fotens naturliga förmåga att stabilisera kroppen vid snabba rörelseändringar.

Trail Glove 5 är en teknisk trailsko, redo för rundor på varierat underlag. Skon håller sig fräsch länge då den är utrustad med antimikrobiell behandling och dess superlätta överdel omsluter foten likt en socka om en fot. I och med att skon saknar drop och är lätt dämpad så aktiveras kroppens muskler på ett annat sätt än med en vanlig träningssko, det gör skon utmärkt till mångsidiga träningsaktiviteter.
Med noll dropp och Merrell Barefoot 2-konstruktion får du även grymt bra kontakt med underlaget, samtidigt som du får ett slitstarkt skydd i ojämn terräng tack vare TrailProtect-plattan. Stabiliteten bättras på ytterligare tack vare stöd i både häl och hålfot.
Cirkapris: 1 399:- (finns både som dam & herrmodell).

Läs mer om skon på:
www.merrell.com/se
www.Instagram.com/merrelleu
www.Facebook.com/merrellnordics

Relaterat företag i Sportregistret

  • Wolverine

    Merrell Sverige är ett dotterbolag till Wolverine Europe B.V i Holland. Vi marknadsför och säljer samtliga Merrells produkter i Sverige. Merrell finns till för att dela med sig av den ...

  • Merrell Sverige

    Merrell Sverige är ett dotterbolag till Wolverine Europe B.V i Holland. Vi marknadsför och säljer samtliga Merrells produkter i Sverige.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21309" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]