Veckans Produkt: Victorinox Outdoor Master Mic

Letar du efter en extremt kraftfull, tålig och högkvalitativ överlevnadskniv du både kan använda till små och stora uppgifter under många år? Då kan vi varmt rekommendera den spännande nyheten Outdoor Master Mic från Victorinox.

Den senaste överlevnadskniven från Victorinox, Outdoor Master Mic, kommer i två olika utföranden. En större version med delvis tandad ovansida på bladet, hål i skaftet samt striker som tillsammans med kniven kan användas för att starta en eld. Den mindre versionen har något böjt skaft och en otandad ovansida på bladet. 

5 snabba om Outdoor Master Mic:

1. Knivbladet gjort i högkvalitativt stål av typ Drop point vilket är populärt bland såväl överlevnadsknivar och jaktknivar.

2. Outdoor Master Mic är en så kallad ”full tang”-kniv där bladet består av ett enda stål som går igenom hela kniven och därmed ger en fantastisk kontroll när du använder den utan risk för ett handtag som glappar.

3. Mycket tåligt handtag i Micarta® som tack vare sina utmärkta egenskaper effektivt står emot både värme och vatten samtidigt som det inte leder elektricitet.

4. Använd ryggen på kniven och stryk över eldstålet för att snabbt göra upp eld (gäller den större kniven).

5. Nytänkande Kydex-fodral med ett Tek-Lok system som säkert håller din kniv på plats medföljer.

Läs mer om den mindre versionen av Outdoor Master Mic (S) här

För mer information om den stora modellen:

https://www.roswi.se/produkter/sport-fritid/verktyg-redskap/fastbladsknivar

Veckans Produkt: Victorinox Outdoor Master Mic

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.