Veckans produkt: Gerbers ComplEAT

Ska du ut i naturen och planerar att förbereda, laga och äta en komplett måltid utomhus, men inte är sugen på att ta med dig massor av olika redskap och bestick som väger bly? Då är Gerbers ComplEAT precis vad du ska ta med dig ut.

Med Gerbers ComplEAT får du alla redskap och bestick du behöver för att få till din måltid och för att kunna äta den. När du har rengjort alla delar är det bara att sätta ihop ComplEAT till en enda enhet som väger mindre än 71 gram! Lätt att bära, otroligt smidig att förvara. ComplEAT består av gaffel, kniv, tandad dubbelsidig spatel och ett multi-verktyg med 4 funktioner för att kunna förbereda, laga och äta en måltid utomhus.

Fem snabba fakta om ComplEAT – Cook Eat Clean Tong

1. Allt-i-ett lösning, innehåller allt du behöver för att förbereda, laga och äta din mat i naturen.

2. Gör en mångsidig tång genom att sätta ihop en gaffel eller sked tillsammans med spateln. Spateln är en patenterad Fiskars-lösning hög temp nylon med silikon överdrag.

3. Säkert grepp, tack vare strukturerade handtag.

4. Smart multiverktyg – med tandad paketöppnare, konservöppnare, kapsylöppnare och grönsaksskalare ingår.

5. Lätt, kompakt och smidig lösning – får enkelt plats i din väska.

Vill du veta mer om ComplEAT? Klicka här

Om du tycker om denna typ av lösning, men inte behöver alla funktioner rekommenderar vi Gerbers enklare lösning Devour.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Nordik Distribution

    Nordik Distribution grundades 2002. Vi är en svensk distributör av en rad kända varumärken inom fordonsbelysning, jakt- och outdoorprodukter.
    Vi är ett gäng jakt- och friluftsentusiaster som finns för andra ...

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.