Veckans produkt: BioLite Headlamp

Har du fått nog av tunga pannlampor som sitter dåligt och ger klent ljus? Då är BioLite Headlamp precis vad du behöver. Det här är den lätta och smidiga pannlampan som ger dig ett kraftfullt ljus och som du både kan använda och ladda medan du är på språng.

Lätta och följsamma BioLite HeadLamp gör att du får känslan av att bära pannband. Den har en utratunn front, väl avvägd viktfördelning samt smart och fuktavvisande tyg, vilket gör HeadLamp mycket bekväm att bära. Ljusstyrkan är upp till 330 Lumen och den har fyra olika ljuslägen, vilket gör den både mångsidig och kraftfull. Om du kombinerar Headlamp med en BioLite Charge 20 kan du dessutom ladda lampan samtidigt som du lyser upp ditt löpspår eller stigen framför dig.

7 snabba fakta om BioLite Headlamp

1. Enkel att manövrera – Enhandstilt gör det enkelt att vrida ner ljuset ner mot marken.

2. Lätt och följsam – Elektroniken är intregrerad i tyget för att skapa en lätt lampa som sitter tätt mot pannan och följer varje rörelse.

3. Lång batteritid som enkelt går att förlänga ytterligare – Batteritiden i läget High är 3,5 timmar och upp till 40 timmar vid Low. Batteriet laddas smidigt via micro USB från en BioLite Stove, Solar Panel eller Powerbank. Testa att kombinera Headlamp med en BioLite Charge 20 för att ladda lampan samtidigt som du lyser upp ditt löpspår eller stigen framför dig. På så sätt kan du få en lampa som fungerar i High-läge i upp till 24 timmar utan att behöva vänta på att din lampa behöver ladda när du vill röra på dig.

4. Fyra olika ljuslägen – Välj mellan att få bred spridning på ljuset, fokus på stigen, varnings/varselljus eller mörkerseende.

5. Flexibel ljusstyrka beroende på läge och behov – Maximum är 330 Lm (i lägena White Flood samt White Spot) och som minimum går det att dimma ner ljuset till 5 Lm (i läge White Flood).

6. Anpassningsbar räckvidd av ljuset – Vid Spot läge 75m och vid Flood 16m.

7. Tålig och robust – Trots sin nätta design är den tålig och har bland annat en vattentålighet påvisad genom skyddsklass IPX4.

Nyfiken på produkten?, Läs mer här 

Veckans produkt: BioLite Headlamp
BioLite Headlamp känns som ett pannband.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.