Veckans produkt: CCM´s nya Ribcor Trigger 3D

Det är inte konstigt att Ribcor-klubborna ökar i popularitet, eftersom ambitionen med klubbserien är att hela tiden försöka förbättra den snabba releasen. Den senaste modellen av Ribcor Trigger 3D har vässats ytterligare ett par snäpp.

Ribcor Trigger 3D har fortfarande sin snabba release, eftersom övergångsområdets unika utformning har blivit modifierad för en mer effektiv energiöverföring. Men den har också den nya gjutningstekniken X-Flow för bättre täthet, som när den kombineras med Sigmatex erbjuder en produkt som har fantastisk hållbarhet. Den unika konstruktionen skapar en mjukare taper och en optimal vertikal flex. Klubban har en förstärkt flexzon i övre delen av skaftet. Resultatet är ett skaft för lätt laddning och snabb release.
X-Flow-tekniken ger en jämnare kvalitet och ett fastare skaft. Överskott av harts och håligheter avlägsnas under gjutning, vilket förbättrar hållbarheten och minskar dessutom klubbans totala vikt. 

Läs mer på:
https://www.ccmhockey.com

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21355" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]