Veckans produkt: Thule VeloSpace XT

Thule VeloSpace XT är den mångsidiga cykelhållaren för alla typer av cyklar. Tack vare den höga lastkapaciteten går det även att transportera elcyklar och tunga mountainbikes.

De extra långa hjulhållare gör det möjligt att transportera stora cyklar (med en hjulbas på upp till 1 300 mm), och de justerbara pumpspännen med extra långa hjulremmar gör det enkelt att fästa fatbikehjulen (hjul på upp till 4.7 tum) vid transport.

Thule VeloSpace XT har enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med Thule AcuTight momentbegränsande vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Den stabila dragkrokskopplingen gör det enkelt att montera och justera cykelhållaren innan den låses fast med spännhandtaget. Den smarta fotmanövrerade tiltfunktionen gör bagageutrymmet lättåtkomligt. Även väldigt stora bakdörrar kan öppnas tack vare den stora fällvinkeln

Thule VeloSpace XT fås båda till 2 och 3 cyklar och lastkapaciteten kan utökas med hjälp av Thule VeloSpace XT Bike Adapter.

Relaterat företag i Sportregistret

  • PowerFactory Nordic

    PowerFactory Nordic är ett grossistföretag som distribuerar tillbehör, reservdelar och personlig utrustning inom kategorierna; Cykel, Moped, Mc, MX & ATV. Med fokus på kända varumärken, samt flertalet starka agenturer i portföljen.