Veckans Produkt: Flatpack Grill & Firepit

En hopfällbar grill som enkelt går ner i ryggsäcken, tar 30 sekunder att montera och endast väger 1,45 kg. En dröm eller hur? Tänkte väl det! Upptäck Flatpack Grill & Firepit från UCO – och säg hejdå till engångsgrillen!

Ersätt engångsgrillen och tänk på miljön med Flatpack Grill & Firepit. En kompakt och enkel grillösning att ta med till stranden, campingen eller en härlig barbeque.

Flatpack Grill är tillverkad av rostfritt stål för hållbarhet och enkelt underhåll. Efter en snabb uppackning som inte tar mer än 30 sekunder är du redo att grilla! Allt du behöver göra är att veckla ut grillen och placera gallret ovanpå. Enklare kan det knappast bli.

Veckans Produkt: Flatpack Grill & Firepit

”Inbyggd” vindskydd för blåsiga förhållanden
Grillen har en stabil bas för säker grillning och sidorna fungerar som vindskydd för grillning i blåsiga förhållanden. Den kan också användas som en eldstad, för att inte lämna några spår. Grillytan är 25 x 33 cm och den väger 1,45 kg.

Vill du veta mer? Här finns mer info.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.