Veckans produkt: SwissChamp

Söker du en fickkniv som "har allt"? Då ska du välja den klassiska modellen SwissChamp – känd från tv-serien MacGyver. En av de första modellerna, 91 mm lång och löser alla tänkbara problem med sina 33 smarta funktioner.

SwissChamp från Victorinox är en av de mest kända och klassiska fickverktygen, inte bara för att den använts flitigt av MacGyver i TV-serien med samma namn. Utan också för att det finns få andra redskap som man kan göra så otroligt många olika saker med.

Fjälla fisk, klipp, såga, skruva
Med verktygen du hittar på SwissChamp kan du bland annat ta loss fiskekrokar, fjälla fisk, klippa, såga i trä och metall, läsa den pyttelilla texten som står på baksidan av din iPhone, skruva åt den där lösa skruven i glasögonskalmen eller öppna en flaska Chateauneuf du pape med? SwissChamp kombinerar 33 praktiska verktyg i en stilfull och skräddarsydd kostym.

Vill du veta vilka de 33 verktygen är? Klicka här.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.