Veckans produkt: Kupilka kåsor

Söker du kåsor tillverkade med miljötänk? Ta en titt på varumärket Kupilka! Kupilka kåsor är gjorda av Kareline, naturfiberkompositmaterial. Både biomaterialet och produkterna tillverkas med användning av EKOenergi i Finland.

Med Kupilka i din hand bär du med dig en urgammal tradition. Kvalitetsdesign kombinerat med ny teknologi av högsta kaliber med miljövänliga tallriksuppsättningar. Kupilkas kåsor finns i flera olika storlekar, från 5 cl upp till 5,5 dl som är perfekt för att äta mat eller soppa ur. Kommer också i flera olika färger.

50 procent träfiber och 50 procent plast
Kupilka kåsor är tillverkade i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast. Blandningen av material gör att man kombinerar plastens fördelar i design och formbarhet med träet som gör att mindre plast går åt. En annan viktig fördel är att det går att hålla en Kupilka kåsa mycket mer hygienisk då det inte kan krypa in bakterier i träfibrer.

Vill du veta mer? Klicka här.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.