Veckans produkt: Evolution Pillow

Världens skönaste resekudde kan nog vara just Evolution Pillow från Cabeau. Med memoryfoam som anpassar sig efter din nacke och ger ett mjukt och stadigt stöd.

Det finns bara ett sätt att beskriva Evolution Pillow – det är resekudden som fungerar! Det räcker att du använder denna kudde en enda gång för att förstå varför folk kallar den för ”den bästa resekudden i världen”.

Memoryfoam som formar sig och ger stöd
Evolution Pillow från Cabeau består av en mjuk formbar skummassa – s.k. memoryfoam – som följsamt formar sig efter huvudet och ger ordentligt stöd. Efter användning återfår kudden snabbt sin ursprungliga form. Evolution Pillow har ett mjukt och behagligt överdrag som är avtagbart och tvättbart.

Tryck ihop kudden när du inte använder den
På resande fot vill man spara plats i sin väska, vilket Cabeau självklart tänkt på. Den medföljande förvaringspåsen komprimerar kudden ner till ¼ av dess storlek, när du inte använder den. Förvaringspåsen är försedd med kardborrband för kompression och för att enkelt kunna fästas utanpå bagage.

Vill du veta mer? Klicka här.

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21427" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]