Veckans produkt: CCM Ribcor 70K

MOVEMENT MASTERED – Den 30 juni lanserades nya CCM Ribcor 70K.


Veckans produkt: CCM Ribcor 70K

Nu introducerar vi RibCor 70K, en helt ny skridsko med en ny design. RibCor 70K bygger på den innovativa FlexFrame-tekniken som ger kraftigt förbättrad böjlighet framåt kombinerad med optimal stabilitet i sidled. Denna teknik har gett spelare som Crosby, Duchene, Forsberg och Tatar det bästa skäret i hockeyvärlden. 

FLEXFRAME TECHNOLOGY 
FlexFrametekniken bygger på branschledande biomekanisk forskning i samverkan med toppspelare från NHL. Resultatet är en unik böjbarhet framåt som hjälper spelaren att generera den kraft och stabilitet i sidled som krävs för att maximera energiöverföringen i varje skär. 

LIGHTWEIGHT SKATE CONSTRUCTION
Förstklassiga kompositmaterial bidrar till att minska skridskons vikt med över 70 gram jämfört med föregående generation.

Veckans produkt: CCM Ribcor 70K

CONTOURED HEEL LOCK DESIGN
En ny, högteknisk konstruktion med ett häl- och ankelgrepp som ersätter ”pumpen” i tidigare modeller och samtidigt ger mer flexibel passform för alla spelare. 

För mer information: 
https://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey

@ccmhockeysverige
#MOVEMENTMASTERED
#RIBCOR70K 

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21444" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]