Veckans produkt: BioLite CampStove 2

Gillar du både friluftsliv och digitala prylar är CampStove 2 produkten för dig. Med CampStove 2 kan du laga mat (med bränsle från naturen) och ladda telefonen på samma gång. CampStove 2 är en uppgraderad version av storsäljaren CampStove.

De stora skillnaderna är att CampStove 2 genererar 50 % mer ström än föregångaren.Den har också ett inbyggt batteri på 2600 mAh, så när man eldar i den laddas batteriet upp. Som vanligt är du helt fossil-fri när du använder kottar och pinnar från naturen.

Efter användning ett extra batteri med ström
När du har använt din CampStove 2 färdigt så har du då en extra backup med ström i det inbyggda batteriet. En till nyhet med CampStove 2 är att den har en LED-panel där du kan avläsa hur mycket ström som finns kvar i batteriet, hur mycket ström som genereras samt vilken inställning fläkten står på.

En liter vatten kokar upp på 4,5 min
Tack vare att fläkten höjer lufttillförseln så brinner trä vid en högre temperatur vilket också skapar mindre rök. En liter vatten kokar upp på 4,5 minuter vilket är jämförbart med ett gaskök – den enda fördelen är då att man aldrig mer behöver köpa bränsle eftersom man hittar det i naturen gratis.

Här hittar du mer info om CampStove2.

Veckans produkt: BioLite CampStove 2

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21490" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]