Veckans produkt: Katadyn BeFree flaska med filter

Med Katadyns flaska BeFree med filter behöver du inte längre oroa dig för smutsigt vatten. Tack vare filtrering med ett Hollow Fiber-filter och en mjuk flaska är det enda du behöver tänka på att fylla upp flaskan.

Grundregeln vid all vattenrening är att ta vatten från så rinnande källa som möjligt, undvik i största utsträckning att ta vatten från stillastående vattensamlingar med tydligt grumligt innehåll. Om möjligt välj gärna vatten en bit ut från strandkanten och helst inte ytvattnet.

Reningen sker med 0,1 microns precision vilket reducerar protozoer med 99,9% och bakterier med 99,9999%. Den genomskinliga flaskan gör det lätt att se hur mycket vatten som är i och även hålla koll på hur mycket vatten man dricker. Filtret klarar ca 1 000 liters vattenrening (mer om man bara renar klart vatten och mindre om man renar grumligt vatten).

Vill du veta mer?

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21527" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]