Veckans produkt: BioLite Campstove med Flexlight

Söker du ett campingkök med det lilla extra? Campstove med Flexlight från BioLite är ett kök med flera funktioner än bara matlagning. Koka upp en halvliter vatten på 4 minuter, konvertera värme till elektricitet och ladda dina elektroniska enheter via USB-porten.

CampStove från BioLite är ett smart campingkök med USB-laddenhet. Att koka upp en halvliter vatten tar cirka 4 minuter. Värmen från den bärbara eldstaden alstrar sedan elektricitet som driver en fläkt som ytterligare förbättrar förbränningen. Överskottselektriciteten skickas till USB-porten, och kan utnyttjas till att ladda upp elektronisk utrustning (kamera, lampa eller mobiltelefon).

Mycket miljövänligt alternativ
Bränslet till CampStove hittar du enkelt i naturen vilket också ger obegränsat med bränsle och en frihet utöver det vanliga. Dessutom slipper du bära med dig och hushålla med fossila bränslen som gas och olika petroleumbaserade varianter. Ett mycket miljövänligt alternativ!

Den orangea termoelektriska generatorn går lätt att ta av genom att fälla in de stabiliserande benen. Därefter kan du förvara den delen i den portabla metallkaminen. Måtten blir då ca 21 cm hög och 11,5 cm bred med en vikt på 935 g.

Vill du veta mer?

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21529" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]