Veckans produkt: CCM Ribcor Trigger

MAXIMUM POP – CCM RIBCOR TRIGGER

Den 7:e oktober lanseras Ribcor Trigger vilken är den mest uppskattade klubban bland våra elitspelare.

RIBCOR TRIGGER Ribcorserien har alltid varit unik tack vare den visuella tekniken som hjälper till att generera fantastisk laddning och snabba skott. Nya Ribcor Trigger ASY behåller den visuella Pop Matrix-tekniken, men lamineringen är helt ny. Profilen ASY-1 Flex utvecklades för att maximera prestanda för varje enskild fiber i klubban. Detta gör det möjligt för spelarna att avlossa ännu snabbare skott än tidigare. Strukturen på bladet har också förändrats för att öka puckkänslan och minska vikten. Nya Ribcor Trigger ASY följer Ribcorserien samtidigt som känsla och prestanda återigen förbättrats.

ASY-1 FLEX PR En helt ny laminering möjliggör ännu snabbare skott. Den har utformats efter feedback från NHL-spelare och har validerats i CCM Performance Lab.

ASCENT BLADE 2 Strukturen har ändrats för att minska vikten och förbättra puckkänslan samtidigt som styvheten i tån bibehållits.

TECHNORA REINFORCEMENT Aramidfiber som ger otrolig hållbarhet utan att kompromissa med prestanda tack vare böjningsegenskaperna.

POP MATRIX TECHNOLOGY Prestandafiber som ständigt är under spänning för en snabb och effektiv kraftöverföring och laddning samtidigt som fibrerna skyddas av de yttre lagren.

Veckans produkt: CCM Ribcor Trigger

MAXIMUM POP 2016 Stanley Cup vinnare Sidney Crosby kommer fronta höstens MAXIMUM POP-kampanj. Kampanjen kommer du kunna se på alla relevanta digitala hockeyplattformer från och med den 7:e oktober och framåt.

För mer information:

ccmhockey.com

https://www.youtube.com/user/ccmsports

https://www.facebook.com/CCMHockey

Instagram: @ccmhockey

Hashtag: #RIBCORTRIGGER

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.