Veckans Produkt: CCM FitLite 3Ds

Sidney Crosby kommer att vara ansiktet i sommarens FIT TO PROTECT kampanj som kommer kunna ses digitalt och i hockeyrinkar runt om i Sverige. Flera lag i SHL kommer att spela i den nya hjälmen och redan under Junior-VM i Finland i december spelade Småkronorna med hjälmen.


FIT TO PROTECT – CCM FITLTE 3Ds

 

D30 SMARTFOAM
Skydd på proffsnivå med goda stötabsorberande egenskaper fördelar kraften från stötarna.

FODER
EPP-plast med låg densitet och komfortkuddar i minnesskum ger ett lättviktigt skydd på elitnivå och superb komfort med senaste teknik.

MICRODIAL III
Storleksjustering med ratt ger fullständig 360°-omslutning, en optimal passform och hög komfort. Nacklåset för anpassningsbar passform håller dessutom hjälmen stadigt på plats under spel.

Veckans Produkt: CCM FitLite 3Ds

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21573" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]