Veckans Produkt: CCM Super Tacks Stick

De nya Super Tacks är verkligen våra allt-i-ett-klubbor. Tacks beprövade prestanda har nu tagits till nästa nivå med två distinkta belastningszoner. Detta möjliggör maximal belastning på både handled och slagskott tack vare de olika styvhetszonerna. Bladet är ännu lättare än den tidigare versionen och hållbarheten på skaftet är nu större. Nya Super Tacks är en…


PRECISION ON DEMAND – CCM Super Tacks Stick

 

NY DUAL FLEX PROFILE
Den nya flexprofilen är en optimerad version av den tidigare mittkickpunkten och erbjuder nu en mjukare belastningszon för handledsskott och en styvare för slagskott.

LÄTTARE BLAD
Genom att minska vikten på det nya AcuLite-bladet har den övergripande känslan i klubban förbättrats, men styvheten har bibehållits för att ge stor precision.

EXTRA HÅLLBARHET
Dämpningstekniken har förbättrats genom att öka hållfastheten hos den slashingzon som möjliggör ett starkare skaft.

PRECISION ON DEMAND
NHL supertalang Connor McDavid kommer vara ansiktet för PRECISION ON DEMAND kampanjen, han gjorde det matchavgörande målet med den nya klubban redan under VM i Moskva.

För mer information: 
https://www.ccmhockey.com 
https://www.youtube.com/user/ccmsports 
https://www.facebook.com/CCMHockey 

@ccmhockey 
#SUPERTACKS 

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.