Veckans Produkt: CCM Super Tacks

Efter fem års utveckling lanserar CCM nu innovativa Super Tacks som bygger på nya rön inom hockeybiomekanik och den allra senaste konstruktionstekniken. Super Tacks bygger på MonoFrame 360-teknologi och är byggd i ett enda stycke, vilket ger ett helt anatomiskt hällås med en 360° passform runt och under foten – en passform som är gjuten…


BE AHEAD OF THE GAME – CCM SUPERTACKS SKATE 

MONOFRAME 360 ONE-PIECE CARBON COMPOSITE
Skon är byggd i ett enda stycke i kolfiberkomposit med en fullständigt anatomisk form som är helgjuten efter spelarens fot, runt och under, vilket ger en bättre kontaktyta mellan sko och skena. Tack vare ramkonstruktionen i ett enda stycke behövs ingen yttersula, vilket ger en mer direkt framdrivning. 

SPEEDBLADE BLACK
Förstklassigt blad med oxidbehandling bidrar till avancerade prestanda, längre slipintervall och högre motståndskraft mot korrosion. 

BE AHEAD OF THE GAME 
NHL supertalang Connor McDavid kommer att promota skridskon i media och i den TV spot som kommer att synas digital och i hockeyrinkar. 

För mer information:
https://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey

@ccmhockey
#SUPERTACKS 

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.