Veckans produkt: Tre-i-ett-matlådan

Vill du paketera din mat i en plastfri, BPA-fri och avfallsfri matlåda? Ta då en närmare titt på Roswis nyförvärv, produkter från ECOlunchbox. En av de smarta produkterna är tre-i-ett-matlådan. Går utmärkt att använda för att värma mat i ugn eller direkt på ett friluftskök.

Tre-i-ett matlådan är perfekt för två personer eller de gånger man vill hålla matvaror separerade från varandra. Den består av två stora lådor, botten lådan som rymmer 350 ml och övre lådan som rymmer 410 ml. I den ena lådan finns en ECOlunchpod som rymmer 145 ml och är perfekt för små tillbehör som nötter, russin, etc. Den totala volymen som Three-in-One rymmer är då 910 ml. Två justerbara spännen håller ihop hela matlådan.

Eftersom den är tillverkad av rostfritt stål är det inga problem att värma mat i den direkt över ett friluftskök eller i din ugn. Den är också helt fri från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. Eftersom den inte har några plastdetaljer är den inte 100 % läcksäker så det bästa är att inte har för rinnande matvaror i den. Diskmaskinssäker och tillverkad av 100 % rostfritt stål (201).

Behöver du inte alla delar? Ta då enbart med översta delen och du har en enkel matlåda med dig. Eller ta enbart med den lilla rektangulära snacksburken.

Här hittar du mer information. 

Relaterat företag i Sportregistret

  • ROSWI AB

    Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.