Veckans Produkt: CCM Ultra Tacks Powered by D3O

Årets stora nyhet inom hockeyskydd är att CCM Ultra Tacks har integrerats med D3O-teknik vilket ger stöddämpning och skydd i ett.

CCM Ultra Tacks-familj sätter en ny standard med hockeyskydd i absolut toppklass tack vare den banbrytande tekniken med D3O-skum som förstärker sortimentet. Det innovativa skummet reagerar på stötens intensitet och behåller sin mjukhet vid lättare stötar, men bildar omedelbart ett pansarskikt vid kraftigare smällar.

I CCM Tacks skydd har D3O gjutits in i axelskållorna för att förstärka den HD-skumbaserade dubbla kärnan. Ju bättre skyddsegenskaper, desto bättre kan vi skydda både tacklaren och den som tacklas. Armbågs-, ben- och höftskållor har ett formgjutet PE-skal förstärkt med det smarta D3O-skummet som via laboratorietestning har gett CCM flexiblare stötskydd.

CCM Tacks-byxor kombinerar den banbrytande smarta D30-skumstekniken med en praktisk finess för snabb längdjustering. Det innovativa skummet ger både flexibilitet och överlägset skydd tack vare förmågan att ändra konsistens beroende på kraften i stöten – bevarar en mjuk stötdämpande yta vid lättare stötar och hårdnar blixtsnabbt vid kraftigare smällar. Tacks-byxans passform är en utveckling av vår största säljsuccé i sortimentet.

Tacks handskar har en justerbar passform som omsluter handen som en välkomnande kram medan kragen är tillräckligt vid för obehindrad rörlighet. CCM Tacks-handskar prioriterar förbättrad klubbkontroll och skyddsegenskaper samtidigt som den banbrytande tekniken med smart D30-skum ger bättre passform.

Nashville Predators talang Seth Jones och kedjekompis med Philip Forsberg kommer att vara ansiktet för kampanjen som kommer kunna ses on-line, i print, i butik och i hockeyarenor under sommaren och hösten.

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21630" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]