Veckans Produkt: CCM Jetspeed Skate

I slutet av maj lanserades den helt nya CCM Jetspeed Skate. Skridskon har redan testats av flera NHL-spelare och under VM i Prag, feedbacken var den samma – ”Fit to fly” CCM Jetspeed Skate med RocketframeEnda sättet att komma upp i Jetspeed är med CCM:s nya teknik Rocketframe. Kompositskon är noggrant utprovad för att sluta…

I slutet av maj lanserades den helt nya CCM Jetspeed Skate. Skridskon har redan testats av flera NHL-spelare och under VM i Prag, feedbacken var den samma – ”Fit to fly”

CCM Jetspeed Skate med Rocketframe
Enda sättet att komma upp i Jetspeed är med CCM:s nya teknik Rocketframe. Kompositskon är noggrant utprovad för att sluta tätt om foten och ge ännu bättre fäste för hälen. CCM valde ut de lättast tänkbara komponenterna för att komplettera Rocketframe och bidra till högsta möjliga fart.

CCM Jetspeed Skate – Fit to fly
NHL-stjärnor som Bergaron, Galchenyuk, McKinnon, Kadri, Drouin och Nugent-Hopkins spelar redan i skridskon. I SHL kommer vi kunna se spelare i etablerade lag som Färjestad, Djurgården, Linköping, Skellefteå, Växjö och Malmö använda skridiskon. Kampanjen ”Fit to fly” kommer vara årets största för CCM och kommer kunna ses on-line, i print, i butik och i hockeyarenor.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • CCM Hockey AB

    CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21642" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]