Veckans produkt: SmartWool PhD Run Elite

I vår lanserar SmartWool sina mest avancerade och bekväma running-strumpor någonsin. PhD Elite-modellerna är stickande på en maskin med 200 nålar som innebär att strumpan är extremt finstickad vilket ger en otrolig passform. Det resulterar i sin tur i att du slipper dra upp strumporna mitt i ditt löppass och det minskar dessutom risken för…

I vår lanserar SmartWool sina mest avancerade och bekväma running-strumpor någonsin. PhD Elite-modellerna är stickande på en maskin med 200 nålar som innebär att strumpan är extremt finstickad vilket ger en otrolig passform. Det resulterar i sin tur i att du slipper dra upp strumporna mitt i ditt löppass och det minskar dessutom risken för skavsår under dina långpass. Det går även att göra dämpningszonerna mer kompakta och exakta med denna stickteknik vilket du kommer att känna när du provar ett par. Låter det som rena vetenskapen? Helt rätt, det ÄR vetenskap. Lär dig mer här: 

I jakten på den ultimata löparstrumpan har SmartWool även studerat skillnaderna mellan killar och tjejer när det gäller hälvidd, svettzoner och fotform och sedan tagit fram en passform som som är optimal för tjejers fötter. Vi snackar inte ”shrink it and pink it”, vi snackar tjejstrumpor PÅ RIKTIGT.

Läs mer om Smartwools löparstrumpor.