Veckans Produkt: : Rehband Tech Line Knee Support Handball

I decennier har handbollsspelare  valt Rehbands unika knäskydd som är utvecklade och testade tillsammans med aktiva handbollspelare och idrottsläkare över hela världen. Rehbands framgång symbolisreas av patenterade lösningar med fokus på högsta kvalitet och funktion. Tillsammans med Norska handbollsförbundet har Rehband utvecklat ett fulländat knäskydd med tre unika patent; ”Tech Line Knee Support”. Knäskyddet har…

I decennier har handbollsspelare  valt Rehbands unika knäskydd som är utvecklade och testade tillsammans med aktiva handbollspelare och idrottsläkare över hela världen. Rehbands framgång symbolisreas av patenterade lösningar med fokus på högsta kvalitet och funktion.

Tillsammans med Norska handbollsförbundet har Rehband utvecklat ett fulländat knäskydd med tre unika patent; ”Tech Line Knee Support”. Knäskyddet har patenterad vaddering kring knäskålen för optimalt skydd som tillsammans med  en patenterad ”plastic splint solution” på bakre sidan ger optimal stabilitet och passform.  För att uppnå maximal komfort är knäskyddet utvecklat i Breath-o-prene® som är ett material som andas och transporterar bort fukt och svett på ett mycket effektivt sätt.

Specifikationer:

  • Färger: Svart
  • Storlekar: S-XL
  • Material: Breath-o-prene®, LD Polyurethane, EVA, Kevlar

 

Rehbands sortiment baseras på en unik kombination av 60 års erfarenhet från medicinsk produktutveckling, förenat med ett nära samarbete med aktiva utövare och atleter från ett flertal idrotter. Varje ny lansering bygger på ett flertal prototyper, kombinerat med otaliga timmar av tester och utvärdering; allt med syfte att nå en optimal produkt, utan kompromiss på funktion eller design.

Rehband – enable your full potential